TOPPEN
Korte kurser

Praktisk information

Suhrs Højskole er Københavns nye højskole og Danmarks eneste madhøjskole.
Vi bygger videre på vores  traditioner, værdier og erfaringer fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole.

Om vores ugekurser
Vores højskolekurser er åbne for alle. Det eneste krav er, at man er fyldt 17 ½ år ved kursets start.
På ugekurserne har vi god erfaring for at have en meget bredt sammensat gruppe både i forhold til alder og, hvor i landet/Norden deltagerne kommer fra.

På ugekurserne starter vi altid dagen med en lækker morgenmad med hjemmebagte boller, grød, frisk frugt og kaffe og the ad libitum. Derefter starte vi ofte dagen med morgensang og Samling.

Vores undervisning består ofte af enten praktisk hands on i køkkenerne, foredrag eller aktiviteter i byen og de fleste dage, vil der være undervisning hele dagen. Vi giver os naturligvis god tid til måltiderne og sørger også for pauser så du kan gå en tur i København eller slappe af med en espresso eller Cafe Latte fra vores espressomaskine på Kvisten. Aftenerne er reserveret til aftenhygge, fællessang, foredrag, debat, en vinsmagning eller måske en film.

Alle dine måltider kan du spise på skolen. Typisk starter dagen med morgenmad, sang og Samling på Højskolen kl. 9.00. (medmindre andet er angivet i ugeprogrammet). Frokosten ligger omrking kl. 13.00, med efterfølgende kaffepause. Aftensmaden spises ofte omkring kl. 18.00.

De fleste aftener vil der være frivillige aktiviteter, som man kan deltage i på skolen efter aftensmaden. Den sidste aften på kurset, holder vi afslutningsmiddag, som må forventes at vare et par timer – så vi kan få smagt og nydt al den gode mad.

Ca. 14 dage før dit kursus begynder, sender vi dig et udførligt program for ugen.

Om vores hus
Suhrs Højskole ligger  i et gammelt velrenoveret byhus midt i Københavns hjerte. Vi ligger lige ud til Kultorvet og tæt på Nørreport station. Vi har flotte og funktionelle køkkener, undervisningslokaler og en dejlig spise-og samlingssal på kvisten på 3. sal.
Højskolen er placeret på 2. og 3. sal, så vi har mange trapper – og ingen elevator. Men heldigvis giver dette os en flot udsigt over byen, bl.a. fra vores tagterrasse, hvor du har frit udsyn til Rundetårn og byens tage.

Vores Adresse:
Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Medbring eventuelt selv:
Cykel til transport rundt i byen.
Håndklæde og linned, hvis du skal bo på højskolen.

Hvis uheldet er ude:
Og du fortryder, eller ikke kan deltage i kurset alligevel. Refunderer vi ind til 6 uger før kursusstart  din billet minus et administrationsgebyr på 500 kr.

Er der mindre end 6 uger til kursusstart, refunderer vi ikke din billet, men du kan få 50% rabat ved tilmelding på et senere ugekursus.
Det er muligt at tegne en afbestillingsforsikring hos Europæisk Rejseforsikring.