Hjemmelavet

HJEMMELAVET

Der er noget særligt over hjemmelavet mad. Fordybelsen og sanseligheden i at lave mad fra bunden. Og glæden ved at mestre et håndværk. 

Det er netop dét vi skal beskæftige os med på kurset “Hjemmelavet,” som vi afholder i uge 26.

Vi skal bl.a. arbejde med surdej og brødbagning, lave oste, lære grundstenene i dessertkøkkenet, tage på sanketur, arbejde med fermentering og lave skøn hverdagsmad. 

Du komme rigtig meget i køkkenet og lære ny viden og teknikker, du kan bruge derhjemme. 

Vi skal også kreere en sanselig festmiddag. Og så skal vi synge højskolesange, nyde København og spise en masse god mad. 

Kursusleder er Hans Frost, som er Cand.scient. i Gastronomi og Sundhed, kok og højskolelærer.

Du vil også møde Kirsten Høgh Fogt, der er medforfatter til kogebogsklassikeren “God mad – Let at lave” – og som ved alt om god, hjemmelavet mad. 

Alle kan være med, uanset niveau og spisevaner.

Vi offentliggør programmet til kurset, samt tilmelding senere på efteråret.

Datoer

Kurset kører fra d. 26. juni – 2. juli, 2022.

Priser

  • Kursist ikke boende: 4.900 dkk
  • Kursist boende i dobbeltværelse: 6.500 dkk
  • Kursist boende i enkeltværelse: 7.500 dkk
  • SÆRPRIS for studerende under 30 år eller for medlemmer af Suhrs Elevforening. (Boende på sovesal eller som dagelev): 3250 kroner. OBS: Begrænset antal pladser. Gyldigt studiebevis medbringes ved kursusstart.

Om højskolen 

Suhrs Højskole ligger midt i København – to minutters gang fra Nørreport i et hyggeligt byhus under byens tage.

Vi er en højskole med fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og kultur.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53 og høre mere om kurserne og højskolen.