Højskoleaften med Peter Nøhr og Asmus Gamdrup

Onsdag den 6. december

Hvad betyder mad for vores fælles kultur og historie? Rigtig meget, hvis du spørger kok Peter Nøhr Christensen og historier Asmus Gamdrup, der sammen har skrevet bogen “KÅL” og til daglig ejer og driver madvirksomheden KOST.

I “KÅL” udforsker de to madnørder kålens betydning op gennem historien, og de kommer med deres bud på, hvordan forskellige typer kål kan tilberedes.

Til vores Højskoleaften vil Peter Nøhr Christensen og Asmus Gamdrup tage os med på en spændende rejse ind i kålens univers, og vi skal både lytte og smage, imens vi bliver klogere på kålens historie.

Dato og tid: Onsdag den 6. december kl. 19-20.30

Pris: 50 kroner

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.

Læs mere på Facebook.

Højskoleaftener på Suhrs

Den første onsdag i hver måned inviterer Suhrs Højskole indenfor til et åbent foredrag med en aktuel person omkring mad, gastronomi, råvarer eller noget helt fjerde.

Vi glæder os til at se dig!