22/1-25 Pastakursus / Pasta som en Pro med Philip Grønkjær

Pasta kan laves på mange måder. Med og uden æg, med forskellige meltyper og smagsgivere og Philip Grønkjær demonstrerer, hvordan man laver billedsmuk og velsmagende pasta og hvordan opskrifterne kan varieres og tilpasses humør, årstid og anledning. Hjemmelavet pasta har været populært længe og mange har en pastamaskine g(l)emt bagerst i køkkenskabet. Kom til pastakursus hos Suhrs og få ny inspiration til at finde pastamaskinen frem derhjemme!

 

Du får:

  • En hyggelig aften
  • En masse teknikker og viden om, hvordan du laver fantastisk smuk og velsmagende pasta
  • Et dejligt fællesmåltid sammen med de andre kursister
  • Vand, vin og saft til måltidet

 

Program:

  • Velkomst
  • Introduktion og grundteknikker
  • Pastaproduktion og tilberedning
  • Fællesspisning

 

Praktisk:

Du kan købe et forklæde hos os, men er også velkommen til at medbringe dit eget.

 

Om Philip Grønkjær: Grøn mad, gedignt håndværk og mad, der smager sindssygt godt. Philip Grønkjær er leder af Brønnums Innovations Lab og har en fortid som køkkenchef på Kadeau og har flere andre danske Michelinrestauranter på CVet.

 

Dato og tidspunkt: 22. januar 2024 kl. 17.00-21.00

Sted: Suhrs Højskole. Pustervig 8, 1126 København

Pris: 895 dk for voksne, 695 dk for børn

Alle tilmeldinger er bindende og kan ikke refunderes

Eventuelle spørgsmål vedrørende kurserne bedes rettet til kontakt@suhrs.dk

 

køb Billetter