Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Mie er uddannet kok og har haft haft sin læretid hos bl.a. Manfreds / Relæ og I’m a Kombo.
Mie har altid arbejdet med at lave mad og har sideløbende beskæftiget sig med performance og billedkunst, hvor hun bl.a. har udviklet udstillingen “To Embody Taste, a Micro Meditation” og undersøger løbende momentet i det at smage.
Efter svendeprøven, og en god interesse og praktisering af surdejsbagning, underviser hun nu sideløbende i Meyers Madhus.
Mie er vild med grøntsager og nyder i det hele taget at bevæge sig så tæt på naturen som muligt i forhold til smag og råvarer.
Herudover elsker Mie at bevæge sig. Hun danser og svømmer i sin fritid, arbejder på en bog i det grønne univers og fermenterer alt det hun kan.
Mie underviser i linjefaget Gastro.