Gastro

Gastro er til dig, der ønsker at blive skarp til

  • Gastronomisk udvikling
  • Køkkenteknikker
  • Smagskombinationer
  • Professionel menusammensætning
  • Præsentation og servering
  • Køkkensamarbejde

Fra klassisk gastronomi til de nyeste trends

Gastro er for dig, som ønsker at dyrke og styrke din gastronomiske interesse. På linjen tilegner vi os de teknikker, som professionelle kokke gør brug af hver dag. Det kalder vi Mesterlære.

Men der bliver også masser af tid til leg og eksperimenter, når vi dykker ned i gastronomiske retninger som jord til bord, sæsonkøkken, nose to tail eller molekylær gastronomi.

Tartar og nitrogen

Vi finpudser lige så gerne franske klassikere som tartar og creme brulee, som vi arbejder med sous vide eller laver is med nitrogen. Og så smider vi forklæderne og lægger et besøg ind hos nogle af Københavns mest madkyndige kokke og iværksættere.

Mærk suset

Vi kommer til at lære om anretning, menu-udvikling og storytelling. Og vi mærker suset, når vi overtager en restaurant, hvor rigtige gæster skal smage vores kreationer.

På gastrolinjen arbejder vi tæt sammen med andre, som deler vores passion for mad – og får gode kontakter i det københavnske madmiljø.

Mod på eksperimentet

Det kræver ingen særlige forudsætninger at vælge Gastro – kun at du har mod på at nørde teknikker og ingredienser lidt ud over det sædvanlige.

Du afslutter linjen med dit eget Gastro-projekt, hvor du får fuld kreativ frihed til at eksperimentere, kreere og servere.