Tag på sommerkursus og lær at lave skøn mad fra hele verden!
Braiserede gryderetter, bløde majstortillas, sprøde pizzabunde, fyldige franske saucer, sød siciliansk gelato, krydderier fra hele verden – verdensmad er mangfoldig og fantastisk.
Og det er dét vi skal dykke ned i på madlavningskurset ‘Verdenskøkken.’
På kurset kommer du med dygtige kokke på en kulinarisk rundtur til forskellige køkkener, som bl.a. det mexicanske og franske. Du vil også lære tips til den perfekte italienske pizza af pizzaeksperten Gorm Wisweh.
Du lærer helt nye køkkenteknikker. Og får smags-, duft- og opskriftinspiration med hjem, som du kan bruge hver dag – resten af livet.
Herudover skal vi til vinsmagning, spise frokost ude i byen, kreere en festmiddag – og så skal vi verden rundt med højskolesangbogen.
Alle kan være med, uanset niveau og spisevaner. Du kan se programmet for kurset længere nede på siden.
OBS: Billederne på siden her er repræsentative for kursets indhold.
Vi udbyder også et kursus i uge 26. Du kan læse mere om kurset Smag på havet her.
Kurset kører fra den 2. juli – 8. juli, 2023.
Kursist ikke boende: 5.000 dkk
Kursist boende i dobbeltværelse: 6.600 dkk
Kursist boende i enkeltværelse: 7.900 dkk
Studiepris: 3500 dkk (boende på sovesal eller dagelev)*
*Medlem af elevforeningen uanset alder, eller studerende under 30 år
(efter tilmeldingen sendes et billede af studiekortet til kontakt@suhrs.dk.)
Søndag den 2/7
14.00: Ankomst og indkvartering
15.00: Velkomst med sang, tale og køkken-intro. Vi går i køkkenet og laver pizzaer som italienerne med Gorm Wisweh.
18.00: Aftensmad
19.30: Hygge og kaffe på Kvisten / kort om Suhrs historie og sange fra højskolesangbogen.
Mandag 3/7
8.30: Morgenmad og morgensamling
10.00: Mexicansk verdenskøkken.
12.30: Frokost ved køkkenskole
15.00: Mexicansk verdenskøkken fortsat
18.00: Mexicansk aftensmad
19.30: Samtalecafé
Tirsdag den 4/7
8.30: Morgenmad og morgensamling
10.00: Verdenskøkken (land offentliggøres snarest!)
12.30: Frokost ved køkkenskole
15.00: Verdenskøkken fortsat
18.00: Aftensmad ved køkkenskole
Onsdag den 5/7
8.30: Morgenmad og morgensamling
10.00: Friformiddag
12.30: Frokost ude i byen
15.00: Foredrag
18.00: Aftensmad af Suhrs huskok
19.30: Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt om Den nye verdens vine
Torsdag den 6/7
Kl. 8.30: Morgenmad og morgensamling
Kl. 10.00: Hjemmelavet is med smag fra hele verden med Thorkil Boisen
Kl. 12.30: Frokost af Suhrs huskok
Kl. 15.00: Hjemmelavet is med smag fra hele verden med Thorkil Boisen
Kl. 18.00: Aftensmad
Fredag den 7/7
Kl. 8.30: Morgenmad og morgensamling
Kl. 10.00: Det franske køkken
Kl. 12.30: Frokost af Suhrs huskok
Kl. 15.00: Det franske køkken
Kl. 18.00: Fransk festmiddag og hygge
Lørdag den 7/7
Kl. 10.00: Brunch og afslutning med sang
Suhrs Højskole ligger midt i København – to minutters gang fra Nørreport i et hyggeligt byhus under byens tage.
Vi er en højskole med fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og kultur.
Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.
Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53 og høre mere om kurserne og højskolen.