Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Den 12. april får vi besøg af seniorforsker Caroline Nyvang, som vil fortælle om den trykte kogebogs lange danmarkshistorie fra 1616 til i dag
Den trykte kogebog har været et helt centralt medie i formidlingen af mad siden 1600-tallet. Og selvom vi i dag ganske gratis kan google os frem til alverdens opskrifter på Internettet, hører kogebøger stadig blandt den mest solgte litteratur i Danmark. Foredraget fortæller den trykte kogebogs danmarkshistorie med fokus på de mange forskellige forfattere, der gennem tiden har brugt kogebogsformatet til at fortælle os, hvad god mad er.
Efter foredraget inviteres I til at tage del i debatten om, hvorfor kogebøger bliver ved med at have en særlig relevans for os.
Du må meget gerne tage din egen nye eller gamle favoritkogebog med.
Alle er velkommen til at deltage mod fremvisning af billet.
Tid og sted: kl. 19 / i Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: 60 kr. excl. billetgebyr.
Gratis for medlemmer af elevforeningen.