Efterår 2023

Brug efteråret på højskole midt i København

Vil du på højskole efterår 2023? Tag på Suhrs og nyd fantastisk mad, hygge i vores hyggelige byhus, ture til strand, land og skov – og oplev at have din daglige gang i hjertet af hovedstaden.

I efteråret rejser vi 10 dage til Italiens Ligurien og Piemonte, hvor vi tager toget ned gennem Europa. Du bliver også taget med på en højskolerejsen fyldt med verdenskøkkener, pop-up restauranter, ferniseringer, fester – og fremfor alt: et helt særligt fællesskab.

Du kan i efteråret vælge et kursus på  20 uger, eller et kortere forløb på 12 uger.

Højskole efterår 2023 datoer

  • 20 uger: 6. august – 21. december
  • 13 uger: 24. september – 21. december

Læs mere om datoer og priser

Book en rundvisning

 

Tilmeld

 

Bestil materialE om højskolen

linjer, valgfag, skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs. Der kan forekomme få ændringer i valgfag fra hold til hold.

I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

fællesfag og oplevelser

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. Vi har tidligere fået besøg fra Sri Lanka, Iran, Mexico, Balkan, Japan og mange andre.

Du kan også se frem til vores pop-up, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og, i samarbejde med eleverne, skaber en helt særlig pop-up restaurant.

I løbet af efteråret rejser vi til Italien. Vi skal 10 dage til Ligurien ved Middelhavet og den sydlige del af regionen Piemonte. De første dage bor vi ved kysten og derefter flytter vi lidt ind i landet.

Tilmeld dig