Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Onsdag den 17. april inviterer Suhrs til en særlig smagsoplevelse, når vi åbner for Suhrs helt egen pop-up restaurant.
Bag kokkehuen står vores hold af dygtige elever under ledelse af kok Mette Dahlgaard. Mette er direktør og gastronomisk chef for Falsters kyst – og kommer senest fra en stilling som gastronomisk chef på Gemyse i Tivoli.
Mettes hjerte banker for det grønne køkken, og I kan som gæster se frem til en stor oplevelse med minimum 10 vegetariske retter.
Det er muligt at købe drikkevare – med og uden alkohol, i baren.
Oplysninger om allergener eller særlige hensyn oplyses ved køb. Vi har desværre ikke en elevator på Suhrs Højskole.
Link til køb af billetter oplyses via eleverne.
Tid og sted: Onsdag d. 17. april kl. 18, Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: 375 kr. excl. billetgebyr. Billetten købes på forhånd.
Obs. Arrangementet er kun for nuværende elever og deres familie/venner. Eleverne kommer ikke til at spise med, da de tilbereder og serverer maden på aftenen. Hver elev kan invitere optil 2 personer.