Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Fredag den 8. november kl. 18.00
Hvert efterår inviterer vi en gastronomisk ildsjæl ind på højskolen, som i tre dage overtager undervisningen. Som afslutning på de tre dage skaber Madeksperten og højskoleelverne sammen en pop-up restaurant, hvor resten af verden kan se (og smage!) resultaterne af tre dages arbejde i køkkenet.
Dette efterår har vi inviteret Mikkel Karstad ind som madekspert. Mikkel er kok, madstylist og forfatter til flere fantastiske kogebøger, heriblandt Evergreen og SPIS.
Vi garanterer en middag på højt gastronomisk niveau med fokus på det grønne køkken. Vegetarer kan sagtens være med.
Menu: 325 kroner.
For medlemmer af elevforeningen: 250 kroner.
Vinmenu med 3 glas vin kan tilkøbes på aftenen for 175 kroner.
Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K.