Pop-up restaurant med Peter Nøhr og Asmus Gamdrup

Fredag den 9. November

Kom til pop-up restaurant på Suhrs Højskole, hvor eleverne, sammen med kok Peter Nøhr og historiker Asmus Gamdrup, udvikler og tilbereder en fantastisk menu af det sene efterårs bedste råvarer fra både muld og hav – under temaet ‘fisk, bløddyr og skaldyr’!

Pop-up restauranten er resultatet af tre intense dage i køkkenet, hvor Peter og Asmus har smittet eleverne med deres kærlighed til gastronomi, støvede arkiver og madkultur, og arbejdet intensivt i køkkenet med det bedste fra havet omkring os.

Peter og Asmus har sammen skrevet bøgerne “KÅL” og senest “EGN”, der udkom i slutningen af oktober 2018. Eleverne skal med de to forfattere på en gastronomisk, sæsonorienteret og hav-historisk rundrejse gennem fiske- og køkkenhistorien.

Som gæst får du serveret en menu af fisk, skaldyr og efterårets bedste råvarer. Måske endda en 10-armet blæksprutte, hvis vi får sådan en i land. Menuen vil bestå af både snacks, forret, hovedret og dessert, og vil blive serveret af eleverne – sammen med Peter og Asmus.  Der vil være mulighed for at tilkøbe vinmenu eller juicemenu.

Vi glæder os til at servere for dig i vores en-aftens-restaurant!

Du kan læse mere om Peter og Asmus lige her.

Peter og Asmus står også for sommerkurset på Suhrs: “Historisk mad og ny gastronomi”i uge 31 2019

Dato og tid: Fredag den 9. november kl. 18.30-21.30

Pris: 250 kroner

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.