29/2 Introduktion til eddike m. Marie Hertz

Introduktion til eddike – Det syrlige løft i det grønne køkken – smagning + workshop

Vil du lære mere om at anvende eddike og syre i det grønne køkken, og hvordan du kan lave dine egene vidunderlige kryddereddiker derhjemme? – Så kom til smagning og workshop hos CulinaH, der hen over vinteren trækker sine smagninger og workshops ind på Suhrs Højskole i hjertet af København.

De fleste grøntsager bliver mere søde af at blive tilberedt. Derfor er syre en vigtig del af det grønne køkken – især når man laver mad til sine børn. Denne eftermiddag skal vi smage på den syrlige verden, og blive klogere på hvordan man kan løfte sine grønne retter med syre fra eddike.

Denne sene eftermiddag skal vi smage forskellige eddikertyper, og taler om hvordan man kan anvende dem derhjemme. Vi afslutter eftermiddagen af med en kryddereddike-workshop, hvor alle får mulighed for at sammensætte sin egen velsmagende og smukke kryddereddike og tage med hjem i en fin flaske. Der vil ydermere være mulighed for, at tilkøbe en lille eddikemor til vineddikeproduktion derhjemme.

Du får:

  • Introduktion til eddiken og dens anvendelse
  • Smagning
  • Kryddereddike-workshop, hvor alle får en lille flaske med hjem
  • Lille opskrifthæfte
  • Lille snack, og et glas ren vin, kombucha, te eller kaffe efter eget ønske.

Pris 450kr

Børn under 8 år kan efter aftale følge med gratis

Tid & dato: 29. Feb. 2024 kl. 16:00 – 18:00

Sted: Suhrs Højskole. Pustervig 8, 1126 København

Eventuelle spørgsmål vedrørende kurserne bedes rettet til Marie hertz (Marie@suhrs.dk).

Det kan i øvrigt muligt at få et kort kursus betalt af din arbejdsgiver, hvis det er relevant for din stilling. Det kan være du arbejder som køkkenassistent, kok, pædagog, lærer eller lignende. Kontakt blot din arbejdsgiver i god tid for at høre om mulighederne.

CulinaH er lille kulinarisk virksomhed, der både driver et eksklusivt catering- og eventkøkken, samt udvikler inspirerende indhold, formidling og afholder små madkurser, talks og smagninger for private, virksomheder og organisationer.

CulinaH er stiftet af Marie Hertz (link), der har arbejdet som kok og iværksætter i det danske madland i mere en 20år. Marie har en kandidatgrad i miljøplanlægning og sundhedsfremme og tidligere har været medstifter af SLOW i Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg og Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde.

køb Billetter