Niels

Hvad hedder du?

Jeg hedder Niels, og er 22 år gammel, og bor på Østerbro sammen med 3 andre fra mit ophold på suhrs højskole

Hvornår gik du på Suhrs?

Efteråret 19.

Hvorfor valgte du Suhrs?

Jeg har havde ikke rigtig overvejet højskole, før jeg hørte om Suhrs i fjernsynet. Jeg valgte Suhrs udelukkende på grund af, at jeg elsker at lave mad. Jeg tænkte, hvis jeg skal på højskole, så skal det være på Suhrs og et halv år efter startede jeg på højskolen. 

Boede du på skolen?

Ja, jeg boede på et værelse sammen med en anden. Vi havde et kæmpe værelse, det var virkelig fedt, at bo på højskolen. Højskolen blev hurtigt et hjem, hvor der var plads til alt, både det sjove, men også bare tid til sig selv og slappe af. 

Hvilke(n) linje(r) havde du?

Gastro. 

Jeg var slet ikke i tvivl om at jeg skulle vælge gastro, da det også var en af grundene til at jeg havde valgt højskolen. Linjens introduktion lød simpelthen for spændende til ikke at kunne vælge den. 

Hvad synes du om linjen / linjerne?

Det var nærmest det bedste ved højskolen. Linjerne er den aktivitet man bruger allermest tid på. Man får lov til at nørde rigtig igennem, med det man selv synes er sjovt, der er ingen prøver eller eksaminer. Når jeg tænker tilbage på Suhrs føler jeg, at jeg var i køkkenet hele tiden, tit før undervisningen begyndte og til langt ud på aftenen. Men der var ingen der sagde jeg skulle, jeg gjorde det af ren lyst og fordi jeg fik rammerne til det. Lærerne var meget  inspirerende , jeg følte at det faglige niveau var meget højt. Lærerne sørger for at der var plads til alle, og alle følte,  at de fik noget ud af det. 

Hvad var det bedste ved dit ophold?

Der er så mange ting, der var fede ved mit ophold. MAD-X og restaurant take-over var helt klart noget af det fedeste. Turen til Italien var virkelig også en kæmpe oplevelse. Men ting som, ølbryggeriet, storby indianer og at bage boller til morgenmaden er ting, som jeg vil bl.a også huske mit højskoleophold for.    

Hvad har Suhrs betydet for dig?

Suhrs har betydet rigtig meget, det var en rigtig god tid, som jeg altid vil huske tilbage på. Det er sjældent at man kan få lov til at nørde igennem i et halvt år. Udover mad har Suhrs også givet mig nye venner og holdninger. 

Hvorfor vil du anbefale at gå på Suhrs Højskole?

Jeg anbefaler Suhrs Højskole til alle jeg møder. Det er en højskole med holdning, ansvar og mad, et sted mange ville elske.