15/2 Mere smag i det grønne køkken m. Marie Hertz

Mere smag i det grønne køkken – Hjemmelavet mayonnaiser og andre smagsfulde kondimenter Smagning + workshop

Vinaigrettes, mayonnaiser, pestoer, krydderolier, chillecrunch og dressinger, chimichurri, spreads og marinader etc – alt sammen går de ind under kategorien kondimenter, og er helt vidunderligt inspirerende selv at kunne lave. Ikke nok med at de også kan være hjørnestenene i det grønne køkken ved tilføre umami, fedme og syre, der er også penge at spare og langt mere smag i vente, når man laver dem selv. Vil du lære mere og løfte din grønne køkken derhjemme – Så kom til smagning og workshop hos CulinaH, der hen over vinteren trækker sine smagninger og workshops ind på Suhrs Højskole i hjertet af København.

Denne sene eftermiddag/aften skal vi smage os igennem forskellige kondimenter og smagsgivere, og tale om hvordan de er brugbare hver især. Alle lære at røre en mayonnaise fra bunden og smage den til med lige netop den smagsgiver man finder interessant, og vi smager på det med godt brød og bagte rødder og grønt.

Du får:

  • Introduktion og smagning
  • Workshop og egen mayonaise med hjem i fint lille glas
  • Lille opskrifthæfte
  • Lille snack, og et glas ren vin, kombucha, te eller kaffe efter eget ønske.

Pris 450kr

Børn under 8 år kan efter aftale følge med gratis

Dato og tidspunkt: 15. feb. 2024 kl. 16:00 – 18:00

Sted: Suhrs Højskole. Pustervig 8, 1126 København

Eventuelle spørgsmål vedrørende kurserne bedes rettet til Marie hertz (Marie@suhrs.dk).

Det kan i øvrigt muligt at få et kort kursus betalt af din arbejdsgiver, hvis det er relevant for din stilling. Det kan være du arbejder som køkkenassistent, kok, pædagog, lærer eller lignende. Kontakt blot din arbejdsgiver i god tid for at høre om mulighederne.

*CulinaH er lille kulinarisk virksomhed, der både driver et eksklusivt catering- og eventkøkken, samt udvikler inspirerende indhold, formidling og afholder små madkurser, talks og smagninger for private, virksomheder og organisationer.

CulinaH er stiftet af Marie Hertz (link), der har arbejdet som kok og iværksætter i det danske madland i mere en 20år. Marie har en kandidatgrad i miljøplanlægning og sundhedsfremme og tidligere har været medstifter af SLOW i Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg og Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde.

 

køb Billetter