Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Mathis er tidligere Suhrs elev og har en enorm kærlighed for madlavning. Han elsker især at arbejde med de nye nordiske- og japanske køkkener, der begge med deres fermenterede emner og grøntsags fokuserede temaer, har uendeligt potentiale inden for den grønne gastronomi.
Efter sin tid på Suhrs, sprang Mathis med hovedet først ind i det danske madland og startede som kok på den japansk-inspirerede restaurant Kona, sideløbende med catering events hos SaitoCPH, Rødder mfl.
I fritiden bruger Mathis sin tid i køkkenet, hvor han enten fermenterer grøntsager, brygger kombucha, bager med surdej, laver miso eller mugner sit eget korn. Hvis det har pels eller bobler, så har det interesse!
Køkkentiden i fritiden er ofte præget af et langsommere og mere eksperimenterende tempo, til forskel for det hektiske restaurant-arbejde.
Mathis vikarierer for Mie på Gastro.
Mathis kan kontaktes på mathis@suhrs.dk