Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Hvad er cookies?
Marie brænder for at arbejde med ’fra jord til bord’ og med at genetablere kontakten og forståelsen for naturen. Hun arbejder sideløbende med Suhrs også som konsulent, kok og iværksætter, og har i mange år både arbejdet med formidling. Både som underviser, i TV og på skrift.
Marie var i 2017 med til at etablere Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde, hvor hun stadig bor halvdelen af tiden og dyrker sine køkken- og urtehaver. Den anden halvdel tilbringes i København.
Marie ved en masse om emner som bl.a. urban farming, bynatur, frøsamling, kompost, urter, grøn gastronomi, fermentering og en masse andre spændende ting.
Følg med på @_mariehertz_
Marie underviser på linjen Omstillingsagent
Marie kan kontaktes på marie@suhrs.dk