Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Hvad bør jeg spise? Hvilken slags mad? Hvordan?
Det er spørgsmål, som madjournalisten Michael Pollan stiller i bogen “Madregler”, der netop er udkommet på dansk, og som man måske kan finde svar på mandag den 23. september,når forlaget A Mock Book og Suhrs Højskole i fællesskab sætter spot på vores madkultur.
Oplev her Mette Mølbak og Marie Hertz i en samtale, der tager fat på kostvaner, fødevarer og madkulturen i dag på baggrund af Pollans bog.
Mette Mølbak er madredaktør på Politiken og er også bogaktuel med “Professorens grønne energigrød” udgivet på Gyldendal.
Marie Hertz, som har skrevet forordet til “Madregler” er autodidakt kok, underviser på Suhrs Højskole og foredragsholder Hun driver desuden CulinaH, har lavet tv-programmer for DR om urban farming, og har været medstifter og køkkenchef af gårdrestauranten Bikemosegård.
Til arrangementet vil der være små serveringer tilberedt af højskolens elever – ligesom det vil være muligt at købe bøgerne til reduceret pris.
Tid og sted: D. 23. september kl. 19.30 – 21.00, Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: Gratis og alle er velkommen. Begrænset antal biletter, tilmelding nødvendig via. link.