23/11 Åben højskole med Madland & Den Grønne Ungdomsbevægelse

Åben højskole på Øm Klostergaard med Suhrs Højskole, Den Grønne Ungdomsbevægelse og Madland.

 

Lær om regenerativ jordbrug, planetære grænser og demokratisk bevægelse. Kom med på åben højskole for en dag, når Suhrs Højskole, madhøjskolen midt i København, sammen med Madland og Den Grønne Ungdomsbevægelse drager ud af byen og tager på landet for at møde Anders Højlund Andersen, jordbruger på Øm Klostergaard. Mød også Christian Fromberg fra Den Grønne Ungdomsbevægelse og hør om, hvordan han med den nye lobbyvirksomhed Fødebrug & Landvarer arbejder for at skabe et fremtidssikret og grønnere landbrug.

Vi mødes på Suhrs Højskole til hjemmebagte boller, kaffe og morgensang. Derefter tager vi offentlig transport frem og tilbage. Du står selv for billetterne. medbring madpakke og noget at drikke, vi spiser frokost sammen. Flere detaljer følger ved tilmelding.

Det sker torsdag 23. november kl. 9.30 til ca. kl. 14.45. Det er gratis at deltage og alle er velkommen. Kræver tilmelding.

Medbring madpakke og noget at drikke, vi spiser frokost sammen. Vi tager offentlig transport frem og tilbage. Du står selv for billetterne.

 

Flere detaljer følger ved tilmelding her.

 

Foto: Øm Klostergaard