Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Onsdag d. 20. februar kl 17.45-20.45
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
– En producent af hovedingrediensen i det fællesmåltid kommer og diskuterer sit produkt med dig og 19 andre madelskere.
– Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer.
– Det er gratis at deltage.
Denne gang er temaet Havbrug. Sammen skal vi blive klogere på om opdræt af fisk er bæredygtigt eller ej? Måske du undrer dig over om havbrug på land eller i havområder er en ressource-effektiv fødevareproduktion? Eller kunne du bare godt tænke dig at vide mere om hvordan man avler de fiskefileter, som du kan købe i supermarkedet eller hos fiskehandleren?
Denne aften får du lov til at smage et lækkert fiskemåltid tilberedt af eleverne, og du får lov til at høre om producentens hverdag og selv spørge ud fra den undren du måtte have angående dansk fiskeproduktion.
Ønsker du at deltage i fællesspisningen, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 14. februar.
Du får svar om du kan deltage senest torsdag d. 16. februar.
Vi glæder os til at se dig!