Kom til Jule)gris i samarbejde med Tænketanken Frej
Ønsker du at blive klogere på hvor flæskestegen til jul kommer fra? Vi har i samarbejde med Tænketanken Frej inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
– Frej laver et måltid mad – denne gang sammen med Suhrs Højskole
– En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt – med dig og 19 andre madelskere
– Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer
– Det er gratis at deltage
– Læs mere om mad og mad på frejs hjemmeside her: Mad og mad
Mad & Mad: Torsdag d. 5 December 2018
Denne gang er temaet (jule)gris – den danske juls hovedingrediens. Men hvor er grisen vokset op og hvordan er det at være griseavler i en tid, hvor dansk konventionel griseproduktion er til debat?
Denne aften vil eleverne fra Suhrs Højskole forberede aftenens måltid – en ”hel” halv gris produceret af griseavler, Niels Rasmussen, fra Lolland. Niels vil fortælle om livet som konventionel landmand og hans tanker om egen griseproduktion. NB: der vil være vegetariske alternativer.