Mad og mad med tænketanken Frej - jule-edition

Kom til Jule)gris i samarbejde med Tænketanken Frej  

Ønsker du at blive klogere på hvor flæskestegen til jul kommer fra? Vi har i samarbejde med Tænketanken Frej inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på? 

–      Frej laver et måltid mad – denne gang sammen med Suhrs Højskole

–      En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt – med dig og 19 andre madelskere

–      Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer

–      Det er gratis at deltage

–      Læs mere om mad og mad på frejs hjemmeside her: Mad og mad

 

Mad & Mad: Torsdag d. 5 December 2018

Denne gang er temaet (jule)gris – den danske juls hovedingrediens. Men hvor er grisen vokset op og hvordan er det at være griseavler i en tid, hvor dansk konventionel griseproduktion er til debat?

Denne aften vil eleverne fra Suhrs Højskole forberede aftenens måltid – en ”hel” halv gris produceret af griseavler, Niels Rasmussen, fra Lolland. Niels vil fortælle om livet som konventionel landmand og hans tanker om egen griseproduktion. NB: der vil være vegetariske alternativer.