Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Kom til Jule)gris i samarbejde med Tænketanken Frej
Ønsker du at blive klogere på hvor flæskestegen til jul kommer fra? Vi har i samarbejde med Tænketanken Frej inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
– Frej laver et måltid mad – denne gang sammen med Suhrs Højskole
– En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt – med dig og 19 andre madelskere
– Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer
– Det er gratis at deltage
– Læs mere om mad og mad på frejs hjemmeside her: Mad og mad
Mad & Mad: Torsdag d. 5 December 2018
Denne gang er temaet (jule)gris – den danske juls hovedingrediens. Men hvor er grisen vokset op og hvordan er det at være griseavler i en tid, hvor dansk konventionel griseproduktion er til debat?
Denne aften vil eleverne fra Suhrs Højskole forberede aftenens måltid – en ”hel” halv gris produceret af griseavler, Niels Rasmussen, fra Lolland. Niels vil fortælle om livet som konventionel landmand og hans tanker om egen griseproduktion. NB: der vil være vegetariske alternativer.