1/2 Kunsten at fermentere m. Marie Hertz

Introduktion til kombucha og kunsten at fermentere med starterkulturer – smagning + workshop

Vil du lære mere om kombucha, hvad det vil sige at fermentere med starter-kulturer, og hvordan du kan komme igang derhjemme? – Så kom til smagning og workshop hos CulinaH, der hen over vinteren trækker sine smagninger og workshops ind på Suhrs Højskole i hjertet af København.

Denne sene eftermiddag skal vi tale om og smage på det levende køkken, med særligt nedslag i kombucha. Kombucha er fermenteret sødet te, der efterhånden er til at købe i mange butikker. Du kan dog lave det selv, hvilket er en stor fornøjelse både for dit køkkenliv, dit helbred, smagsløg og din pengepung.

Først gennemgår vi de overordnede principper ved at fermenterer med en starterkulture og det levende køkkens præmisser. Dernæst gennemgår vi den konkrete teknik bag kombucha, egenskaberne og så smager vi os igennem et udvalg af lækre fermenteret drikke.

Du får:

  • Introduktion til fermentering og kombucha
  • Smagning
  • Workshop og egen nybygget kombucha + SCOBY med hjem
  • Lille opskrifthæfte
  • Lille snack, og et glas ren vin, kombucha, te eller kaffe efter eget ønske.

Pris 450kr

Børn under 8 år kan efter aftale følge med gratis

Dato: 1. feb. 2024

Tid: kl. 16:00 – 18:00

Sted: Suhrs Højskole Pustervig 8, 1126 København

Eventuelle spørgsmål vedrørende kurserne bedes rettet til Marie hertz (Marie@suhrs.dk).

Det kan i øvrigt muligt at få et kort kursus betalt af din arbejdsgiver, hvis det er relevant for din stilling. Det kan være du arbejder som køkkenassistent, kok, pædagog, lærer eller lignende. Kontakt blot din arbejdsgiver i god tid for at høre om mulighederne.

*CulinaH er lille kulinarisk virksomhed, der både driver et eksklusivt catering- og eventkøkken, samt udvikler inspirerende indhold, formidling og afholder små madkurser, talks og smagninger for private, virksomheder og organisationer.

CulinaH er stiftet af Marie Hertz (link), der har arbejdet som kok og iværksætter i det danske madland i mere en 20år. Marie har en kandidatgrad i miljøplanlægning og sundhedsfremme og tidligere har været medstifter af SLOW i Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg og Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde.

Køb billetter