23/2 KONCERT med Your Hands

kONCERT med YOUR HANDS

D. 23 februar udkommer debut EP’en fra Your Hands: “Songs to sing in your kitchen”.
Kom og fejr og drik en øl eller to! Der vil også være mulighed for at købe musikken på vinyl på aftenen også. Koncerten afholdes i samarbejde med Suhrs Højskole.
Da der er begrænset plads (50 stks), skal man bestille en plads for at deltage i arrangementet.

 

Tid og sted: Fredag d. 23. Februar kl. 19:30, Koncert kl. 20.30. Pustervig 8, 1126 København K.

Pris: Gratis, men kræver billet

Om udgivelsen:
‘songs to sing in your kitchen’
Debut-EP’en fra danske your hands er en hyldest til livets lethed. På papiret, ”overfladiske” fortællinger fra den virkelige verden – men deri, ligger også vigtigheden i netop de helt simple betragtninger for at nå i dybden og finde mening med tilværelsen og den man er.
”Mange oplever nok at føle sig utroligt lille i en verden fyldt med viden. Selv, har jeg fundet en tryghed i at overgive mig til naiviteten og det smukke ved at være indlysende uvidende. Det er ok at påtage sig undren og stille ”dumme” spørgsmål. Selvom det kan virke halvkomisk i sociale sammenhæng, er det også utroligt sårbart på et indre plan.”
Sådan fortæller sangskriver og musiker, Johannes Brandstrup aka your hands, om tilgangen til hvad der er blevet hans debut-EP: ’songs to sing in your kitchen’. Og som titlen antyder er budskabet og baggrunden bag, dyrkelsen af det som er nært og helt nede på jorden i en verden af store universelle spørgsmål og til tider uoverskuelige sandheder.
Johannes Brandstrups sympatiske stemningsbilleder foldes ud i mødet mellem bekymringsfri pop, indie-musikkens skævheder og klassisk folk. Om det er en værtshus-anekdote og samtalen med en hospitalslærer på ’oh, teacher’, barndomsmindet om at føle sig lille i et uendeligt univers, men betydningsfuld i samværet med sin far eller når man bliver rørt over det uransagelige liv af et stearinlys på single-forløberen, ’steel is heavier than feather’, så er your hands lyden af netop den pause alle kan få brug for.