30/10 Ingeborgs Salon "Mod midnatssolen" v. Dy Plambeck

D. 30. oktober får vi besøg af Dy Plambeck, som vil fortælle om bogen “Mod midnatssolen”.

Om bogen:

Amy rejser med sine tre døtre til Tromsø for at deltage i en familiefest hos sin norske kæreste, Mats. Med sig på rejsen har hun også sine to veninder, Kari og Lulu. De har en frossen moderkage på slæb og problematiske forhold i bagagen. Karis mand har skjult et misbrug, Lulu ved slet ikke, om hun vil have kæreste og børn, og Amy skal finde fodfæste i en sammenbragt familie. Hvad gør hun med marsvinet, der har fået stress af at flytte mellem to hjem? Og hvordan forliger hun sig med, at Mats’ ekskone stadig står på dørskiltet?

Rejsen bringer dem ud i Norges vilde natur og konfronterer dem samtidig med deres skelsættende ungdomsår i Kalundborg, hvor Amys ungdomskæreste dyrkede Vestsjællands bedste pot. Ud af det vokser en vidtforgrenet fortælling om deres venskabs styrker og sårbarheder og om kærlighed: Den man mister, den man fravælger, og den man gerne vil kæmpe for.

Mod midnatssolen af Dy Plambeck er en roman om venskabets kraft, om moderne familieformer og de fortællinger, der spirer frem, når forestillingen om kernefamilien er brudt sammen. Den handler om at blive synlige for hinanden og finde hjem på et sted og i en familie.

 

“Dy Plambeck skriver både nænsomt og kontant om udfordringerne ved det sammenbragte familieliv. Den prisvindende forfatter er mesterlig, når hun registrerer, hvordan børn tænker og taler efter en skilsmisse.” – Jyllands-Posten

Hør Dy fortælle om bogen her

Tid og sted: D. 30. oktober kl. 9.15-10.45, Pustervig 8, 1126 København K.

Pris: Gratis og alle er velkommen. Kræver ikke tilmelding.

 

Foredragsrækken er støttet af Nordea-fonden og etableret i samarbejde med Gyldendal, Trinitatis Kirke og Marmorkirken.

 

Foto: Sara Galbiati