D. 21. August får vi besøg af Anette Sams.
Anette Sams (f. 1971) er farmaceut og ph.d. fra Københavns Universitet. Efter 15 år som lægemiddelforsker og leder i Novo Nordisk satte Anette kurs mod at oplyse interesserede danskere om alle kroppens biologiske ”sundhedskontakter”, der kan hjælper med at bekæmpe overvægt, uønsket inflammation og livsstilssygdomme.
Foredraget Kålhydrater:
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, viser Anette, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater, fodrer I mikroorganismerne hele vejen igennem tarmsystemet, så I får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.
Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister jer fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.
Foredraget tager udgangspunkt i Anettes bestseller bog “Kålhydrater – Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang“, som hun har skrevet sammen med Jane Faerber.
Tid og sted: D. 21. august kl. 9.15-10.45, Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: Gratis og alle er velkommen. Kræver ikke tilmelding.
Foredragsrækken er støttet af Nordea-fonden og etableret i samarbejde med Gyldendal, Trinitatis Kirke og Marmorkirken.
Foto: Simon Klein-Knudsen