6/3 Mød "hverdagsaktivist" Signe Wenneberg

Onsdag d. 6. marts

Signe Wenneberg taler om bæredygtighed og klimakrise på en usentimental, selvironisk og skæg måde. Der grines, når Signe kommer ud og fortæller om hverdagsaktivisme og forbrugernes svar på tidens store udfordringer.

Vi hører om hvor man som “etisk forbruger” kan gøre den største forskel. Og Signe giver sit bud på en rangordning af indsatsen. Så vi skal høre om alt fra grønne penge, til bæredygtigt byggeri, selvforsynende køkkenhaver og urban farming-græsrødderne til cirkulær økonomi, kompost med kaffegrums, madspildsaktivster og sejrende hønseaktivister og botanisk gin!! Vi ser billeder og hører om noget, der kan lade sig gøre i praksis.

Signe Wenneberg er en af Danmarks mest læste journalister – ikke mindst på sociale medier – og er aktuel med flere bøger om bæredygtighed. Hun er tidligere medlem af Det Etiske Råd. Hendes motto er: “Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”. Se mere på Instagram @signewenneberg / www.signewenneberg.dk

Dato og tid: Onsdag den 6. marts kl. 19-20.30

Pris: 60 kr. (30 kr. for medlemmer af elevforening).

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.

Højskoleaftener på Suhrs

Suhrs Højskole inviterer jævnligt indenfor til et åbent foredrag med en aktuel person omkring mad, gastronomi, råvarer eller noget helt fjerde.

Vi glæder os til at se dig!