Grundlovskoncert og fællessang med Shaka Loveless og Jens Grøn

Tirsdag den 5. juni

Sommeren er ankommet, og det fejrer vi på Suhrs Højskole med fællessang og koncert på Grundlovsdag.

Hovedpersonerne er den danske sanger Shaka Loveless og hans morfar Jens Grøn, som sammen vil føre os trygt igennem en række af de skønne sange fra Højskolesangbogen.

Musikken har altid været omdrejningspunktet i både barnebarnet og morfarens liv, og for den yngre del af makkerparret er musikken blevet en levevej. Shaka Loveless har udgivet en række albums, og han har sat sig fast i danskernes bevidsthed med hits som ‘Tomgang’ og ‘Ikke Mere Tid’.

Jens Grøn, som oprindelig er violinuddannet, er højskolemenneske ind til benet, og han var i mange år forstander på Vestbirk Højskole. Jens Grøn var i 80’erne medredaktør på Højskolesangbogen, og siden da har den lille, blå sangbog fyldt meget i hans liv, og han har stået for utallige sangaftener – blandt andet den faste tradition ‘Syng i den blå’ i Aarhus Musikhus, som finder sted 8-9 gange om året.

Shaka Loveless og Jens Grøn har tidligere slået pjalterne sammen til fælleskoncerter, og nu står de igen på scenen sammen og spiller for, når vi skal synge os ind i sommeren.

Efter fællessangskoncerten serverer Suhrs Højskole en let forfriskning, som smager af dansk sommer.

Vi glæder os til at se dig!

Dato og tid: Tirsdag den 5. juni kl. 15.30-17

Pris: 60 kroner (30 kroner for medlemmer af Suhrs Elevforening)

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.

Læs mere på Facebook.

Arrangementet er en del af “Syng, spis og snak”-projektet, hvor de danske højskoler inviterer indenfor til fællessang og dejligt samvær.