27/11 Frirumsdebat - mad fra bunden?

Frirumsdebat – Skal mad laves fra bunden?

Kom til Frirumsdebat på Suhrs den 27/11!

Danskere brugere stadig kortere tid på at lave mad. Betyder det at kvaliteten af vores måltider bliver ringere og dermed, at vi får en “fattigere” madkultur?

Det vil vi debattere til denne Frirumsdebat. Vores debattører er:

Katrine Klinken, Kok og madskribent

Thomas Roland, Bæredygtighedschef i Coop

Frirumsdebat - skal mad laves fra bunden Frirumsdebat - skal mad laves fra bunden

Hvad går det ud på?
Debatten er en såkaldt Frirumsdebat – en ny debatform, hvor vi efter at have ridset konflikten skarpt op, giver os tid til refleksion og til at inddrage dig som deltager. Vi glæder os til en spændende og konstruktiv debat krydret med et par højskolesange udvalgt af debattørerne.

Gratis aftensmad

Efter debatten vil der blive serveret suppe med masser af hjemmebagt brød til – og alle er velkomne til at spise med!

Hvornår: Onsdag d. 27/11, klokken 16.30

Hvor: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

Arrangementet er gratis. Ønsker du at deltage, så send en sms til 24 23 25 32 mærket “Frirums-debat Mad” og skriv, hvor mange I kommer, så bekræfter vi, at der er plads til dig/jer.

Om suhrs højskole

Suhrs Højskole ligger midt i København og er en fagspecialiseret højskole inden for mad og bæredygtighed. Vi er en mindre højskole med plads til 32 boende elever – og en hel del flere, som bor i egen bolig under deres ophold.

Læs mere om Suhrs og hvad vi står for her.