5/2 Neurogastronomi - Højskoleaften med Rasmus Bredahl - UDSOLGT

Højskoleaften om Neurogastronomi – FOREDRAGET ER UDSOLGT

Hvorfor smager et glas med Retsina fantastisk på en balkon i Grækenland og forfærdeligt på en dansk regnvejrsdag i november? Hvorfor smager mad vi spiser med fingrene bedre?  Og kan man lave en skabelon for det perfekte måltid og få gæsterne til at spise mindre, men nyde maden mere?

Det og meget mere, får du svar på i dette ca. 1½ times foredrag om neurogastronomi og adfærdsdesign. Du bliver rusket i hjerne og smagsløg og taget med på en rejse i dine egne sanser. Og smager undervejs på omkring 15 smagsprøver.

Smag med hjernen
Kort fortalt handler neurogastronomi om, at vi ikke smager mad, men sanser mad. At smage er for simpel en beskrivelse, og det vi sanser på tungen er kun et komponent, som i bedste fald udgør 20% af smagsoplevelsen. Synet, hørelsen, duften, følesansen, sindsstemningen, omgivelserne og vores erindring, spiller allesammen ind og påvirker hvad vi smager.

Rasmus Bredahl er kok og selvstændig madkonsulent. Han er desuden medforfatter til bogen Neurogastronomi.

Hvor og hvornår?


Dato og tid:
5. februar 2020, Klokken 19.

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.

Priser


Billet inklusiv cirka 15 smagsprøver:
75 kroner

Billet for medlemmer af elevforeningen (også inkl. smagsprøver): 35 kroner

Køb billet

 

OM HØJSKOLEAFTENER PÅ SUHRS:

Jævnligt inviterer Suhrs Højskole indenfor til et åbent foredrag med en aktuel person omkring mad, gastronomi eller noget helt tredje. Vi glæder os til at se dig!