4/3 Dinner & Talk: fremtidens danske diæt

DINNER & TALK

Denne højskole-talk vil handle om, hvordan vi spiser bæredygtig kost i vores del af verden med hensyn til natur, sundhed, ernæring og fødevaresystemet vi er del af.

DINNER: Klokken 18.00
Middagen bliver tilberedt af elever fra Suhrs Højskole og er vegetarisk. Under middagen vil der være mulighed for spændende samtaler med de inviterede og der vil blive serveret en læskende kombucha hertil. Det er også muligt at komme efter middagen.

PRIS FOR MIDDAG: 40 kr.

TALK: Klokken 19:00
Michael Minters fra den Grønne Tænketank Concito, vil efterfølgende holde en talk om fremtidens danske diæt. Her vil han give sit bud på, hvordan vi både spiser godt og bæredygtigt i vores del af verden. Michael Minter er er fremtidens fødevare ekspert og har I CONCITO arbejdet med analyser om reduktion af madspild og fremme af klimavenlig kost.

Arrangementet er i samarbejde med GRO SELV og Suhrs Højskole.

GRO SELV er et grønt fællesskab, der gør klimaansvar til virkelighed til hverdag og fest. Frivillige kræfter arrangerer events for at gøre den grønne omstilling hands-on.

TID OG STED: Klokken 18.00-20.30.
Arrangementet afholdes på Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K.

PRIS OG BILLET: 
Middagen koster 40 kroner for gæster. Det er muligt kun at deltage i talk’en som er gratis, men kræver stadig tilmelding.

Køb billet og tilmeld her