2/6 Syng, spis og snak - Med Dy Plambeck

SYNG, SPIS OG SNAK – MED DY PLAMBECK og Rasmus Skov Borring

Dy Plambeck kommer på besøg i vores gård til vores første Syng, Spis og Snak arrangement i år.

Dy kommer for at fortælle om sit arbejde med Højskolesangbogen, og hun har udvalgt en håndfuld sange fra den nye udgave, som vi skal synge sammen. Rasmus Skov Borring kommer forbi og akkompagnerer – og vores egne elever fra København-linjen har udtænkt kreative snacks, der skal spises undervejs.

Dy og Rasmus går på kl. 19.00 og aftenen bliver en dejlig kombination af inspirerende ord, fællessang og smagsoplevelser. Man kan også købe sig et lille glas i baren.

Om Dy Plambeck

Dy Plambeck er forfatter, uddannet fra Forfatterskolen i 2004 og debuterede med Buresø-fortællinger i 2005. Siden har hun udgivet en række romaner, senest “Til min søster” i 2019.

Dy Plambeck er blevet karakteriseret som en af sin generations mest talentfulde og originale forfattere, og har vundet flere priser for sit forfatterskab.

Dy Plambeck har fra 2017-2020 siddet i Højskolesangbogsudvalget, der redigerer d. 19. udgave af Højskolesangbogen.

Arrangementet kommer til at foregå udendørs, så vi kan synge sikkert og højt og vi tager naturligvis hensyn til alle restriktioner ift. corona. 

Medbring: påklædning efter vejret og et gyldigt Covid-19 pas.

Billetpriser

Almindelig billet: 75 kr

Medlem af Elevforeningen: 35 kr

Vi glæder os til, at se dig!

Hvor og hvornår?

2. juni, 2021
Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K.
Klokken 19.00-20.30

Køb billet og tilmeld her

 

HVAD ER SYNG, SPIS OG SNAK?

Arrangementet er en del af “Syng, spis og snak”-projektet, hvor de danske højskoler inviterer indenfor til fællessang og dejligt samvær. Du kan læse mere om projektet HER.

Syng, spis og snak er støttet af: