2/10 Spis, syng og snak - med Rasmus Borring

Syng, spis og snak

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene.

Vi starter kl. 18.00 med en god, fyldig og smagfuld suppe med godt brød og så syng og snak fra kl. 19.00.

Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med forfatter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.

Rasmus Skov Borring er 38 år, pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere album-udgivelser bag sig, bl.a. “Den danske sang 1 & 2” med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”Merry PIANO Christmas” samt to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet. Han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage” – Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

Arrangementet er en del af “Syng, spis og snak”-projektet, hvor de danske højskoler inviterer indenfor til fællessang og dejligt samvær.

Pris: 65 kr.

Medlemmer af Suhrs Elevforening: 35 kr.

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.

Køb billet