8/4 Støttemiddag for Ukraine

STØTTEMIDDAG FOR UKRAINE MED SUHRS HØJSKOLE & KBH+

D. 8/4 inviterer et hold af frivillige elever og lærere fra Suhrs Højskole i samarbejde med KBH+ og deres frivillige til et Syng, Spis og Snak arrangement i Ukraines tegn.

Vi har inviteret Oksana på besøg, som er ukrainsk kok og tolk, til at hjælpe vores elever med at lave et smukt ukrainsk måltid.

Efter måltidet byder vi på underholdning af forskellig art – bl.a. har vores huspianist Kristian Bach doneret at stå for fællessang og spiller også et par af sine egne numre. Måske får vi besøg af ukrainske musikere og alt muligt andet!

Arrangementet er et støtte-arrangement, så der vil løbende i løbet af aftenen, blevet opfordret til at støtte. Ligesom at der bliver mulighed for at købe kunst og hjemmelavede spiselige herligheder fra elevernes hænder.

Vi leder endnu efter det helt rigtige projekt at støtte, men opdaterer naturligvis også dette, når tid er.

Hvis du nu sidder og tænker, at du desværre ikke kan komme, men gerne vil donere alligevel bliver der også en mulighed for det.

Og hvis du har et eller andet, som du kunne tænke dig at bortauktionere, sælge for det gode formål eller donere til middagen – råvarer e.l., er du velkommen til at kontakte anna@suhrs.dk. Vi tager med glæde imod!

Vi glæder os til at se dig!

Køb billet

 

Tak til: Kristian Bach, Nordea Fonden og Syng, Spis og Snak, KBH+, DR og klaverstemmer Kristian Post.

Program:

18.00-18.30: ankomst og velkomst
18.30-19.30: Fællesspisning
19.30-22.00: Underholdning, snak og fællessang TBA

Pris: 50 kr. (inkl. middag)
Sted: Hos KBH+ Eblasgade 175, 2100 København Ø