1/6 Højskoletalk om Smag

Højskoletalk om smag med Louise Beck brønnum

Hvordan omstiller vi os til plantebaseret diet, når vi fra naturens side egentlig afskyer de bitre, hårde, seje grøntsager?

Det kræver gastronomisk kendskab – og ikke mindst en god forståelse for smag. Til denne talk med Louise Beck Brønnum skal vi dykke ned i evolutionen og høre mere om, hvordan vi gennem kosten har udviklet os fra aber til mennesker. Vi skal snakke om vores søgen efter umami – og hvordan vi kan frembringe dette gennem fermentering og tilberedning af grønne, såvel som maritime fødevarer. Og ikke kun kød.

Louise Beck Brønnum er gastrofysiker og arbejder hos virksomheden KOST med produktudvikling og innovation. Louise er bl.a. tidligere ‘head of taste’ hos Restaurant Alchemist, har udgivet 3 kogebøger og været smagsekspert på TV-serien “Smagen af Danmark!”

Pris
60 kr. / Gratis for medlemmer af elevforeningen
Hvor
Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K.
Hvornår
Onsdag. d. 1. juni klokken 19.00

Køb billet her