Høkassen – moderne madlavning med en gammel historie
Høkassen var svaret på tidligere tiders sparsommelighed og mangel på brænde eller gas. I dag er madlavning i høkasse svaret på, hvordan energiforbruget til madlavning reduceres. Men madlavning i høkasse har også gastronomiske fordele, og gryden koger ikke over og brænder ikke på. Det man dog oplever mest, når man laver mad i høkasse er, at høkassen “giver tid”, fordi man ikke skal holde øje med gryden, og heller ikke røre jævnligt, når en ret skal simre i længere tid.
Lene W. Hartmann vil i sit foredrag fortælle om høkassens historie, hvordan man laver mad i høkasse, om udviklingen Cook it – den moderne høkasse og tips til hendes egne favoritretter.
Der vil være en lille smagsprøve. Se mere på: https://www.cookit.dk
Pris: Gratis og åbent for alle. Kræver ikke tilmelding.
Tid og sted: Kl. 9.15 i Pustervig 8, 1126 København K.