2/7 Food Race 2019

Tirsdag den 2. juli kl 10

Løb, leg og spis gratis mad, så bliver du rigtig glad!

FOOD RACE ANNO 2019 på Roskilde SKYDES I GANG!  SKAL DU VÆRE MED?
Kom og vær med til en aktiv og sjov begivenhed tirsdag mellem kl. 10-11, før du er faldet helt sammen i festivalstolen. Der vil være spil og lege, god energi, en fed præmie til vinderen og GRATIS VEGETARISK FROKOST til alle deltagere!

Hvad er Suhrs FOOD RACE?

Som deltager i FOOD RACE på Roskilde Festival skal du og dit hold (max. 6 personer) igennem et spændende og underholdningsrigt ræs omhandlende bæredygtig mad i hverdagen. I skal rundt på forskellige poster fordelt ud på campingområdet, hvor I skal spille sjove spil og løse spændende opgaver for at indkassere tokens til den lækreste vegetariske frokost. Frokosten er GRATIS, og er for ALLE, der gennemfører ræset. Dem, der hurtigst gennemfører ræset, vil herudover vinde en fed præmie til deres camp, der nok skal få andre camps til at sende lange blikke.

Hvad koster det?
Ingenting! Løbet er gratis, og alle deltagere får en frokost.

Hvor?
Ved Camp reSUHRSer i Clean Out Loud, Roskilde Festival.
– Mød os ved vores pick-up spot kl. 10.00, 10.15, 10.30 eller 10.45 og følg med os til campen, hvis du ikke kan finde os!

Hvordan deltager jeg?
Mød op med dit hold og tilmeld jer mellem kl. 10 og 11. Det kræver ingen tilmeldelse inden, men der er kun 200 pladser, og det er først til mølle, så kom tidligt!

Hvornår?
Tirsdag med start mellem klokken 10 og 11.

Hvor lang tid tager det?
Det tager omkring en time at gennemføre løbet.

Hvad kan jeg vinde?
Der er en præmie til det hurtigste hold.

FOOD RACE er arrangeret af Suhrs Højskole i samarbejde med Rub & Stub – en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at promovere en mere bæredygtig madkultur med særligt fokus på madspildsreduktion.