TOPPEN

Smag forskellen – uge 27

Smag Forskellen er et kulinarisk sommerkursus, hvor vi gennem seks temaer går på jagt efter den gode smag.

Tidligere har vi blandt andet mødt kvinderne bag initiativet ‘Send flere krydderier’ og brugt en hel dag med fokus på krydderier. Den herboende franske konditor Frederic Terrible har taget os med på opdagelse i samspillet og legen mellem det søde og det salte køkken, og vi har opdaget og udforsket grundsmagene sammen med restauratør Carsten Lunding, som er forfatter til kogebogen ‘Smag til’.

Vi har også fermenteret og syltet sammen med fermenteringseksperten Søren Holt og Suhrs viceforstander Kirsten Høgh Fogt, der også er kogebogsforfatter (God Mad – let at lave).

Kursets endelige program i 2018 er endnu ikke fastlagt, men du kan se det foregående kursusprogram lige her. 

Kurset vil igen bestå af workshops, foredrag, fælles madlavning og debat, og der vil derudover være frivillige aftenaktiviteter som sang, vinsmagning og hygge.

PRIS

Du vælger selv, om du vil bo på skolen eller ude i byen under kurset.

Pris for kurset som kursist (ikke boende): 4.500 kr.

Pris for kurset som boende kursist (i delt to-mandsværelse): 6.000 kr.

TILMELDING 

Er du interesseret i at deltage på kurset, kan du skrive til os på Kontakt@suhrs.dk.