Smag Forskellen

Smag Forskellen er en tilbagevendende klassiker på Suhrs, hvor vi gennem seks temaer går på jagt efter den gode smag.

I 2019 vil temaerne blandt andet byde på japansk verdenskøkken, ‘det vilde’ og fra jord til bord.

I løbet af ugen går vi sammen i køkkenet og udforsker de forskellige temaer, og vi møder en række forskellige ildsjæle, der alle brænder for råvarer og den gode smag.

Det kulinariske sommerkursus vil bestå af workshops, foredrag, fælles madlavning og debat, og der vil derudover være frivillige aftenaktiviteter som sang, vinsmagning, tesmagning og hygge.

Mere info følger.

Dato

7. juli 2019 til 13. juli 2019

Du kan få flere praktiske informationer her. 

Pris

Du vælger selv, om du vil bo på skolen eller ude i byen under kurset.

Pris for kurset som kursist (ikke boende): 4.500 kr.

Pris for kurset som boende kursist (i delt to-mandsværelse): 6.000 kr.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage på kurset? Tilmeld dig her.