TOPPEN

Pop-up restaurant til efteråret med Jesper Vollmer

Jesper Vollmer er den engagerede, dygtige og sympatiske kok, du møder som MadX på efterårets lange kursus.
Jesper havde en god læremester i franskmanden Francis Cardeneau på restaurant Sommelier i København og blev udpeget som en af morgendagens stjerner til Claus Meyers sommerrestaurant i Meyers Madhus.
Efter nogle få år i restaurantbranchen blev han hentet fra Søllerød Kro til Kongehuset. I dag har han foden under eget køkkenbord på “madkonceptet” i Allinge på Bornholm.
I 2016 udgav han kogebogen “To sider af samme smag”.
Det er den, vi tager udgangspunkt i, når efterårets højskoleelever sammen med Jesper over tre dage skal kreere en tre retters menu, hvor hver ret kommer i to versioner. Gourmetudgaven som den blev serveret i kongehuset og mormorudgaven som vi alle elsker. I følge Jesper har begge versioner deres særlige smagsmæssige kvaliteter, når de er tilberedt med kærlighed, godt håndværk og råvarer der er er i sæson!

Der bliver rift om pladserne som vi først udbyder i slutningen af oktober. De eneste der på forhånd kan være sikker på ikke at gå glip af oplevelsen er efterårets højskoleelever.