TOPPEN
Om Suhrs Højskole

Medarbejdere

På Suhrs vil du møde en masse engagerede ildsjæle, der brænder for det, de underviser i.

Her på siden finder du Suhrs faste ildsjæle:

UNDERVISERE:

Lars Sonne Hansen – Forstander og lærer på hovedfaget Gastro. Står også for ølbrygning, yoga og højskoleaftener. Elsker autentisk og ærlig mad.

dsc_0106
Anne Marie Fogh Larsen
 – Lærer, underviser i Foodtrends, Omstillingsagent og How to Bake. Derudover laver Anne-Marie også Verdenskøkken, Smag På og kulinarisk rejse til Italien. Aktiv madspildsforkæmper og kulturentusiast, elsker at bage og tale om kunst.

img_2993
Magnus Lykke Houvenaeghel – Lærer, underviser i Foodtrends, Gastro, Storbyindianer, Movetrition og Dessertkokken. Magnus underviser også i Verdenskøkken, Smag På og den kulinariske rejse til Italien. Er kok og udpræget udemenneske.

bodil
Bodil Espersen – Lærer, underviser i Omstillingsagent og Storbyindianer. Bodil er havnørd – så meget at hun bor på en husbåd og elsker østers, muslinger og tang.

Kasper Winther – Lærer, underviser i  Movetrition og Tankeføde. Cand.pæd fra Københavns Universitet, organisator og bevæger.

Laura Troi – Lærer, underviser i Omstillingsagent, fordi det er det, Laura er!


Hans Eli Iversen – Lærer, underviser i Movetrition, Foodlab og Sundhed & Ernæring. Brænder for mad, sundhed og sport.

Kirsten
Kirsten Høgh Fogt – Viceforstander på Suhrs og lærer i Grundkøkken. Kirsten er den ene halvdel af forfatterduoen bag God mad let at lave. Kirsten underviser også i Verdenskøkken, Smag På og kulinarisk rejse til Italien.

Vinca Engholm Haugum – Lærer, underviser i Foodtrends, som hun elsker at udforske på sine rejser rundt i verden. Vinca er haveentusiast og håber på en dag at blive selvforsynende.

Marie
Marie Sainabou Jeng – Lærer, underviser i Madpolitik og Systemkritik – Marie er iværksætter, kreativ og gladere for at spise og skrive om mad, end for at lave det.

Marie Lundgaard Viuff – Lærer, underviser i Tag Ordet – Marie brænder for formidling og retorik. Hun har siden 2011 undervist i sit eget firma, Talekunsten.

Adine Kjædegaard Fliid – Lærer, underviser i Tag Ordet og brænder for sit fag, formidling og retorik.

Mia Maja – Lærer, underviser i Iværksætteri – Mia Maja har startet og driver Kitchen Collective, som hjælper kulinariske iværksættere i gang.

Malene Nielsen – Lærer, underviser i valgfaget Til vands – SUP (Stand Up Padeling), kajak og rafting. Malene er til vand og offentlig administration.

 
Kristian Arthur Ægidius – Lærer, underviser i video og foto – Når Kristian ikke laver film, langer han frilandsgris over disken, som en af to ejere i foodtrucken Deux Porcs.


Camilla Heding Andersen
 – Lærer og kommunikationsansvarlig, underviser i Foodtrends – Camilla elsker at være med til at spotte de nyeste trends og de bedste steder at spise. Barselsorlov fra august 2017.

ØVRIGE MEDARBEJDERE:

Maria Broe Trustrup Hansen – Kommunikationsmedarbejder – Maria er barselsvikar for Camilla og står for skolens kommunikation. Maria brænder for højskolelivet, elsker sociale rundkredse og siger aldrig nej til spontane ture ud i det blå.

Kim

Kim Jørgensen – Skolens pedel – Er handy altmuligmand og lystfisker i sin fritid.