TOPPEN
Om Suhrs Højskole

Besøg Suhrs Højskole

Besøg Suhrs Højskole midt i København – lige ved Kultorvet på Pustervig 8. Vores døre er altid åbne, hvis du har lyst til at kigge ind. Her på siden kan du også læse mere om besøgs mulighederne, hvis du gerne vil se højskolen.

Rundvisning:
Vil du besøge Suhrs Højskole kan du booke en rundvisning her. Vi viser rundt på højskolen så du kan se lokalerne, møde eleverne og mærke stemningen. Vi har åbent alle hverdage mellem 9.00-16.00. Så kig ind og sig hej!

Brug den nedenstående formular til at booke dit besøg på Suhrs Højskole – eller ring til os på tlf.: 33128053.

Book en rundvisning
 • Vælg en dato*Hvilken dato vil du besøge os?
  0
 • Vælg et tidspunkt*
  kl. 10.00
  kl. 11.00
  kl. 13.00
  kl. 14.00
  kl. 15.00
  1
 • Navn*Dit navn
  2
 • Email*Din emailadresse
  3
 • Telefonnummer*
  4
 • Baggrund for dit besøg?*
  5
 • 6

 

Åbent Hus
Vi holder løbende Åbent Hus arrangementer på Suhrs, hvor der vil være mulighed for at få en rundvisning og blive introduceret til skolen. Vi byder på lidt kaffe, kage, en hjemmelavet øl eller noget andet godt.
Tjek vores hjemmeside eller facebookside, for at holde dig opdateret.

 

Højskoleaftener
En gang om måneden holder vi højskoleaftener, hvor alle er velkomne. Her tager vi et relevant emne op til debat, når vi får besøg af forskellige foredragsholdere. Læs mere om hvilke højskoleaftner der er i vente på vores blog her: Nyt fra Suhrs

 

Events 
Vi laver events i flere af vores fag på Suhrs Højskole. Det kan være Urban Selvforsyning og Foodtrends der invitere til Madbyttemarked, eller Konditori der invitere til Franske Fristelser, eller Gastro der har parteret og tilberedt et helt dyr Nose to tail og lave Pop-up restaurant. For detaljer og datoer kan du tjekke vores Nyt fra Suhrs , blive ven med os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Du kan også opleve os på Folkemødet på Bornholm, hvor vi  serverer lokal mad i Højskolernes Folkekøkken.