TOPPEN

Mød Eleverne på Suhrs

Suhrs er Danmarks eneste madhøjskole med en enestående placering midt i København.
Her kan du læse tidligere elevers udsagn om hvorfor de valgte at tage på Suhrs, og hvad de har fået ud af deres ophold.

Du har også mulighed for at stille dem spørgsmål over mail, hvis du måtte brænde inde med noget, der kan hjælpe dig til at blive klogere på, hvorfor du skal vælge at tage på Suhrs.

Maria fra Bornholm – Boende elev 2015. Havde Foodtrends og Kommunikation som hovedfag. Arbejder nu som elev ved Frb. Domstol.
“Suhrs giver plads til maderfaringer på alle niveauer.”

frederik

Frederik fra København – Dagelev 2015. Nu selvstændig kok. Havde Gastro og Foodlab som hovedfag. Frederik er i dag selvstændig med eget cateringfirma.
“Suhrs med fem ord: Fællesskab, sundhed, kreativitet, (personlig)udvikling, fest.”

vinca

Vinca fra København, har lige åbnet en café ved søerne, gik på Suhrs som dagelev i 2015.
“Suhrs med fem ord: Madglæde, inspiration, nysgerrighed, morgensang og lørdagsbrunch.”


Karam fra Swaziland, dagelev, foråret 2016. Læser journalistik på Northwestern University i Illinois. Hovdfag i Gastro og Kommunikation.
“Suhrs med fem ord: På, venskaber, accept, dynamisk, mad.”

Fie, dagelev og pitstopper i efteråret 2016. Havde Gastro og How to Bake.

“Jeg har altid været glad for lave mad og fik lyst til at udforske maduniverset mere. Derfor tog jeg fri fra mit studie – en tiltrængt pause med nye venner, fantastiske oplevelser og masser af udfordringer. ”

The power team griller lammekødboller i tusindvis. Bogstavelig talt. Kom og smag! #suhrs #suhrstilfm #højfm

Sebastién fra Luxembourg – Boende elev foråret 2016. Havde Foodtrends og Gastro som Hovedfag. Læser nu IBP på CBS.
“Man får virkelig lov at være en del af storbyen og alle de oplevelser den har at byde på.”

img_0523

Rikke fra Norge – Boende elev foråret 2016. Havde Urban Selvforsyning og Grøn Gastronomi som hovedfag.
“Kombinationen af København og min interesse for mad gik rigtig godt i spænd på Suhrs.”

dsc_0367

Jon, dagelev 2014. Hovedfag i Foodtrends og Sundhed og Ernæring. Læser nu Ernæring og Sundhed i Århus.
“Suhrs med fem ord: Madglæde, velsmag, fællesskab, fordybelse og livsvigtigt!”

dscn5249

Hannah, dagelev 2015, Hovedfag i Foodtrends og Gastro, valgfag i den gode samtale og How to Bake. Læser i dag Ernæring og Sundhed ved Metropol.
“Suhrs med fem ord – Kål, tærte, nærvær, kreativitet og udfordrende.”