TOPPEN
Lange kurser

Hvorfor Suhrs?

Her er fem gode grunde til at tage på Suhrs Højskole.


1. Udlev din passion for mad i fællesskab med andre

Suhrs er Danmarks eneste madhøjskole. Vi mener, at mad er en vigtig forudsætning for et godt liv, og rigtig mange aspekter af vores liv kan belyses gennem mad, måltider eller råvarer.

På Suhrs kan du udbygge dine kompetencer inden for bl.a. gastronomi, sundhed og bæredygtighed og få et netværk af mennesker med samme interesse og nysgerrighed for mad, som du selv har.

Vi stiller ingen krav til dine forkundskaber – du skal bare være nysgerrig på mad! Og vi lover dig, at du komer til at gå fra Suhrs, med en hel række madfaglige kompetencer i lommen, hvad enten det omhandler hygiejne, hjemmelavet pasta, knivteknik, viden om sundhed og fødevarer politik eller at få styr på alverdens saucer.

Prisen på kurset inkluderer alt fra undervisningen til de daglige måltider og mange udflugter.

2. Fordyb dig i sansernes og madens univers

På Suhrs får du en unik mulighed for at fordybe dig i sansernes univers og smage, debattere og arbejde med alle mulige forskellige aspekter af madens univers. På kurset kan du vælge 3 ud af 6 hovedfag, alt efter hvilke emner indenfor mad du ønsker at gå yderligere i dybden med.

3. Bo i hjertet af København

Suhrs Højskole ligger på en attraktiv adresse lige midt i København med nem adgang til et heftigt byliv, lige ved Strøget, Nørreport og Kongens Have.
Vi bruger byen som en aktiv del af vores undervisning, med mange ekskursioner rundt til byens skjulte gemmesteder, spændende nye restauranter, muséer eller teatre.

Vi har plads til 22 boende elever fordelt på 8 møblerede værelser. Der er adgang til elevlounge med fjernsyn, en tagterrasse med udsigt over byen og et vaskerum i kælderen.

Bor du ikke på skolen, kan du stadig være med til alle sociale aktiviteter og færdes på skolen døgnet rundt. Der er morgenmad hver morgen og aftensmad hver aften.

4. Kom med på 10-dages unik kulinariske rejse til Italien

På alle vores lange kurser tager vi på en ti-dages kulinarisk rejse til Italien. Du kommer bag om det italienske køkken og den italienske madkultur, med besøg på vingårde, kokkeskoler, lokale producenter af ost og pølse, små markeder og specialbutikker.

5. Nyd Højskolelivet og bliv en del af et evigt fællesskab

Højskoleliv betyder også fællesskab, og Suhrs betyder også netværk.

Når du bliver elev på Suhrs Højskole bliver du derfor også automatisk en del af et netværk der er større end dig selv.

Et ophold på Suhrs er nemlig ikke kun lig med undervisning og lækker mad, der er også masser af liv og aktiviteter på skolen efter undervisningstid, som fx tirsdagscafé, onsdagstemakøkken, torsdagsfilm, løbeklub, spilleaften, yoga og ølbrygning. I weekenden står den tit på fredagsmiddag, lørdagsbrunch, søndagsmiddag og byture. For byen emmer af madliv i weekenderne!

Når din tid på Suhrs er ovre, er du blevet en del af et større netværk, der ikke kun viser sig gennem vores aktive elevforening. Suhrs-fællesskabet giver dig gode jobmuligheder i madbranchen rundt om i Danmark, gode kontakter og et stærkt fællesskab, som du kan trække på fremadrettet, hvad enten du ønsker at arbejde i madbranchen, eller bare gerne vil være en del af en madklub, foredragsklub eller noget helt tredje.

Hvis du er nysgerrig kan du læse mere om vores tidligere elever her: Mød eleverne på Suhrs

 

Brug for støtte til dit kursus?

Der er flere forskellige muligheder for at få støtte til dit kursus på Suhrs Højskole. Se, om du kan få lidt med på vejen til dit højskoleophold.

Se dine støttemuligheder