Praktisk information

Program og måltider

På ugekurserne på Suhrs Højskole starter vi altid dagen med en lækker morgenmad med hjemmebagte boller, grød, frisk frugt og kaffe og the ad libitum. Derefter samles vi til morgensang og samling kl. 9.15 (medmindre andet er angivet i ugeprogrammet).

Undervisningen består ofte af enten hands on i køkkenerne med køkkenøvelser eller fælles madlavning, foredrag eller aktiviteter og besøg ude i byen. De fleste dage vil der være undervisning hele dagen.

På Suhrs er sanserne og maden i centrum og derfor giver vi os naturligvis god tid til måltiderne, så vi kan nyde og smage maden sammen, men også for at vi har tid til at tale med hinanden og nyde fællesskabet omkring maden. Vi sørger også for, at der er pauser, så du kan gå en tur i København eller slappe af med en espresso eller Café Latté fra vores espressomaskine på Kvisten.

De fleste aftener vil der være frivillige aktiviteter, som man kan deltage i efter aftensmaden, som vi spiser kl. 18. Enkelte dage kan der også være fastlagte aktiviteter.

Den sidste aften på kurset holder vi afslutningsmiddag, hvor vi nyder en skøn menu og taler om ugen og de oplevelser vi har haft sammen.

Du får tilsendt ugeprogrammet omkring 14 dage før, at dit kursus begynder. Vi kan allerede nu fortælle, at kurserne begynder om søndagen med ankomst og velkomst. Kl. 14.00 er der mulighed for ankomst og anvisning af værelser og kl. 15.00 byder vi velkommen på Kvisten.

Om lørdagen slutter kurset med udvidet morgenmad (Kl. 9:30 – 11:00) hvor vi siger farvel (og på gensyn).

 

Daglige faste måltider og aktiviteter

Kl. 8.30: Morgenmad
Kl. 9.15: Fælles morgensamling
Kl. 10.00: Formiddagsaktivitet
Kl. 12.30: Frokost med efterfølgende kaffe og pause
Kl. 14.30: Eftermiddagsaktivitet
Kl. 18.00: Aftensmad
Kl. 19.30: Aftenaktivitet og kaffe

Deltagere

Vores korte kurser er åbne for alle. Det eneste krav er, at du er fyldt 17 ½ år ved kursets start.

Vi har god erfaring med at have en meget bredt sammensat gruppe både i forhold til alder og, hvor i landet/Norden deltagerne kommer fra på vores korte kurser.

Om vores hus

Suhrs Højskole ligger i et gammelt, velrenoveret byhus midt i Københavns hjerte. Vær opmærksom på, at vi har mange trapper – og ingen elevator.

Vi ligger lige ud til Kultorvet og tæt på Nørreport station, så det er nemt at komme til og fra højskolen.

Vi har flotte og funktionelle køkkener, undervisningslokaler og en dejlig spise-og samlingssal på Kvisten, der ligger på 3. sal.

Adresse

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Medbring evt. selv

Cykel til transport rundt i byen.

Håndklæde og linned, hvis du skal bo på højskolen.