Mad fra Jord & Hav

Mad fra Jord & Hav

Tag på højskole og lær noget du kan nyde hver dag – resten af livet. 

Vores kursus i uge 27 tager udgangspunkt i at lave skøn mad fra jord & hav. Der vil med andre ord være fokus på kreativ madlavning kun med grøntsager, fisk og skaldyr. 

På kurset vil du bl.a. komme i køkkenskole hos dygtige kokke, møde inspirerende madmennesker, komme på tur ud i marken og smage friske råvarer, og selvfølgelig lære nye måder at tilberede og bruge grøntsager, fisk og skaldyr i madlavningen. 

Vi skal også kreere en skøn festmiddag. Og så skal vi selvfølgelig synge højskolesange, nyde København og spise en hel masse god mad. 

Alle kan være med, uanset niveau og foretrukne spisevaner.

Vi offentliggør programmet til kurset, samt tilmelding senere på efteråret. Men du kan se, hvordan sidste års program så ud her.

Datoer

Kurset kører fra d. 3.- 9. juli, 2022.

Priser

  • Kursist ikke boende: 4.900 dkk
  • Kursist boende i dobbeltværelse: 6.500 dkk
  • Kursist boende i enkeltværelse: 7.500 dkk
  • SÆRPRIS for studerende under 30 år eller for medlemmer af Suhrs Elevforening. (Boende på sovesal eller som dagelev): 3250 kroner. OBS: Begrænset antal pladser. Gyldigt studiebevis medbringes ved kursusstart.

Om højskolen 

Suhrs Højskole ligger midt i København – to minutters gang fra Nørreport i et hyggeligt byhus under byens tage.

Vi er en højskole med fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og kultur.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53 og høre mere om kurserne og højskolen.