Kulinarisk Sommer – uge 27

velkommen til kulinarisk sommer!

Kulinarisk sommer handler om god mad. Helt basalt. Vi skal smage, tilberede, lære nye teknikker og tage masser af inspiration med hjem. 

Dygtige madformidlere

Kursusleder er Kirsten Høgh Fogt, der er tidligere viceforstander på Suhrs Højskole og medforfatter til kogebogsklassikeren God mad – let at lave. 

Vi får desuden besøg af Gorm Wisweh: Manden bag Gorms pizza, som har en lang gastronomisk karriere bag sig – og er fantastisk til at formidle sin viden.

I kommer desuden til at møde Peter Nøhr, som er Suhrs’ grønne kok, medindehaver af virksomheden KOST og opskriftsudvikler hos Skagen Food. 

Kager og sang

Vi skal også bruge en dag i det søde køkken, hvor vi får besøg af Jon Edlund, som er tidligere finalist i Den store bagedyst. 

Og så skal vi synge. Der bliver højskolesang og hygge på kvisten hver morgen. Men vi får også en hel aften i selskab med pianist Rasmus Skov Borring, hvor vi skal synge i fællesskab. 

Oplevelser i København

Vi skal ud og nyde sommeren i København og på spændende oplevelser. Blandt andet tager vi på besøg hos vinhandler og kongelig hofleverandør Kjær & Sommerfeldt til vinsmagning og snacks. 

Alle kan være med

Og så spiser vi skønne middage og hygger i vores byhus med udsigt til Rundetårn. Alle kan være med – uanset ambitionsniveau, viden om mad eller særlige spisevaner. Den eneste fordel er, at du kan lide at lave og spise god mad i fællesskab.

Bestil materiale  Tilmelding

 


 

Datoer, priser og materiale

Kurset kører fra søndag den 28. juni – lørdag d. 4.juli

Du kan få flere praktiske informationer her. 

Priser

Kursist  – Ikke boende: 4.500 kr.

Kursist – Boende i delt to-mandsværelse: 6.000 kr.

Kursist – Boende i enkeltmandsværelse: 7.000 kr.

Prisen inkluderer al undervisning, ekskursioner samt alle måltider i løbet af ugen.
Øl og vin kan købes til måltiderne.

RABATTER

OBS OBS: UDSOLGT PÅ STUDIE-RABAT PÅ DETTE KURSUS.

SÆRPRIS for studerende under 30 år eller for medlemmer af Suhrs Elevforening (boende på sovesal eller dagelev): 2950 kroner. Begrænset antal pladser.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33128053 og høre mere om kurserne og skolen.

Bestil materiale  Tilmelding

 


 

program for hele ugen –Med forbehold for ændringer

Søndag d. 28. juni

  • Kl. 14.00   Ankomst og indkvartering
  • Kl. 15.00   Velkomst ved Kirsten Høgh Fogt
  • Kl. 15.30   I køkkenet med Gorm Wisweh
  • Kl. 18.00   Aftensmad
  • Kl. 19.30   Hygge og samtale på kvisten


Mandag d. 29. juni

  • Kl. 8.30    Morgenmad og morgensamling
  • Kl. 10.00  Fisk og Grøn Gastronomi med Peter Nøhr
  • Kl. 12.30  Frokost
  • Kl. 13.15  Pause
  • Kl. 14.30  Fisk og Grøn Gastronomi med Peter Nøhr
  • Kl. 18.00  Aftensmad
  • Kl. 19.30  Oplæg om Suhrs’ historie med forstander Lars Sonne-Hansen /  højskolehygge

Tirsdag d. 30. juni

  • Kl. 8.30    Morgenmad og morgensamling
  • Kl. 10.00  Sauce og tilbehør med Kirsten Høgh Fogt / Hans Frost
  • Kl. 12.30  Frokost
  • Kl. 13.15  Pause
  • Kl. 14.30  Sauce og tilbehør med Kirsten Høgh Fogt / Hans Frost
  • Kl. 18.00  Aftensmad
  • Kl. 19.30  Sangaften med Rasmus Skov Borring

Onsdag d. 1. juli

  • Kl. 8.30     Morgenmad og frivillig morgensang på hovedbiblioteket
  • Kl. 10.00   Fri-formiddag
  • Kl. 12.30   Frokost på Restaurant Aamanns på Refshaleøen
  • Kl. 13.15   Pause
  • Kl. 14.30   Tilberedning af snacks til vinsmagning med Hans Frost
  • Kl. 18.00   Aftensmad
  • Kl. 19.30   Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt

Torsdag d. 2. juli

  • Kl. 8.30     Morgenmad og morgensamling
  • Kl. 10.00   Det søde køkken med Jon Daniel Edlund
  • Kl. 12.30   Frokost
  • Kl. 13.15   Pause
  • Kl. 14.30   Det søde køkken med Jon Daniel Edlund
  • Kl. 18.00   Aftensmad
  • Kl. 19.30   Reflektions-aftentur med Kasper Winther

Fredag d. 3. juli

  • Kl. 9.30     Sen morgenmad og samling
  • Kl. 10.30   Aftenens samtalemiddag forberedes med Hans Frost / Kirsten Høgh Fogt
  • Kl. 12.30   Frokost
  • Kl. 13.15   Pause
  • Kl. 14.30   Aftenens samtalemiddag og indslag forberedes med Hans Frost /
    Kirsten Høgh Fogt / Kasper Winther.
  • Kl. 18.00   Samtalemiddag
  • Kl. 19.30   Fest

Lørdag d. 4. juli

  • Kl. 10.00   Farvel-brunch og hygge