Kulinarisk sommer – Uge 26

“Masser af gode undervisere, der altid ville svare på ens mange spørgsmål og masser (!) af mad. Det var skønt!”

Sådan siger en af vores tidligere kursister om Kulinarisk sommer, som vi afholder igen i år 2021 – med et helt nyt program.

Kursusledere er Kirsten Høgh Fogt, medforfatter til kogebogsklassikeren
God mad – let at lave og Hans Frost, kok og højskolelærer. 

På kurset vil du lære nogle grundlæggende teknikker til at lave endnu bedre mad i hverdagen, og du vil komme hjem med en masse ny inspiration.

Temaerne bliver bl.a hjemmelavet is, brød og bagning og japansk mad. Og så skal vi holde en stor afslutningsfest, synge højskolesange og spise helt ekstraordinært god mad. 

Vi opdaterer løbende siden her med mere information om kurset.

"Jeg synes, der var mange spændende temaer på programmet med super kompetente undervisere. Jeg glæder mig til at bruge teknikkerne i mit eget køkken."
Tidligere kursist om "Kulinarisk sommer"

Datoer

Kurset kører fra søndag den 27. juni  – lørdag  3. juli, 2021.

priser

  • Kursist ikke boende: 4.725 dkk
  • Kursist boende i dobbeltværelse: 6.300 dkk
  • Kursist boende i enkeltværelse: 7.350 dkk
  • SÆRPRIS for studerende under 30 år eller for medlemmer af Suhrs Elevforening. (Boende på sovesal eller som dagelev): 3100 kroner. OBS: Begrænset antal pladser. Gyldigt studiebevis medbringes ved kursusstart.

Prisen inkluderer al undervisning, ekskursioner samt alle måltider i løbet af ugen. Øl og vin kan købes til måltiderne.

Om højskolen 

Suhrs Højskole ligger midt i København – To minutters gang fra Nørreport i et hyggeligt byhus under byens tage.

Vi er en højskole med fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og bykultur.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53 og høre mere om kurserne og højskolen.