TOPPEN
Korte kurser

Aften- og dagkurser

Gennem FOF København tilbyder Suhrs Højskole en række madlavningskurser. Her får du både inspiration til de daglige måltider og til de mere festlige af slagsen. Der bliver lagt vægt på enkel, velsmagende mad og det gode måltid og givet tid til alt fra den indledende præsentation og metode til selve madlavningen og det efterfølgende måltid, som vi nyder sammen. Du kan se en oversigt over kurserne på FOF Københavns hjemmeside.

Alle kurserne foregår på Suhrs, som har adresse fem minutters gang fra Nørreport station. Hvis porten er låst, skal du anvende dørtelefonen til højre for porten. Det er underviserne fra Suhrs Højskole, der foretager undervisningen, som foregår i moderne og funktionelle undervisningslokaler. Kurserne kræver ingen særlige forudsætninger. Du skal blot selv medbringe forklæde og evt. egne drikkevarer.

Tilmelding hos FOF
Tilmelding til madkurserne sker på FOF Københavns hjemmeside eller på tlf: 4596 0100. Har du spørgsmål vedrørende kurserne, er du også velkommen til at kontakte os på Suhrs.