TOPPEN

Kommunikation – madfilm om ost

MADFILM. Det er, hvad kommunikationsholdet har arbejdet med i uge 9 og 10, hvor Kristian Arthur Ægidius – fotograf og klipper med erfaring fra produktioner som bl.a. Paradise Hotel og Big Brother – var med som gæsteunderviser.

Kristian, der i dag driver sit eget produktionsselskab Volapykfilm, gav eleverne en indføring i, hvad man bør være opmærksom på i forhold til lys og lyd, interviewteknik og klipning, når man laver små film med sin smartphone – og stillede dem løbende en række opgaver, hvor de fik lov til at efterprøve teorien.

   

Det er der kommet to mindre produktioner ud af. Ostelaboratoriet, der skildrer den sanselige osteoplevelse, Mejeriforeningen sammensatte for en villafuld gæster en eftermiddag først på måneden, og som Marie Jengs elever fik lov til at deltage i. Filmen kan ses ved at klikke på billedet nedenunder og er lavet af Emma Broe, elev i foråret 2017.

Samt Blåostemad , der illustrerer, hvordan man kan trylle lidt ingredienser til et måltid mad på ganske få minutter – inspireret af ”Tasty”-videoerne. Filmen kan ses ved at klikke på billedet nedenunder og er lavet af Niclas Enggaard Grove, elev i foråret 2017.

Er du nysgerrig på Ost & Ko og andre kommende osteevents, kan du læse mere her.