Grøn mad og omstilling

Savner du inspiration til at leve grønnere i din hverdag? I denne uge udforsker vi de grønne alternativer i køkkenet og i vores liv generelt, og vi gør den grønne omstilling håndgribelig. Vi tager de globale klimaudfordringer i vores hænder, og vi debatterer, hvordan vi sammen kan gøre verden grønnere.

Vi går i køkkenet og laver gourmetmad ud af skæve grøntsager, og vi tager den vegetariske gastronomi til nye højder. Vi smager også på Københavns nye, grønne madinitiativer, og vi taler med ildsjæle, der dagligt arbejder for en grønnere madkultur.

I løbet af ugen vil vi inspirere hinanden til at blive mere selvforsynende, og vi vil udforske forskellige grønne omstillingsprincipper. Vi finder eksempelvis løsninger, så vi kan dyrke vores egen køkkenhave i vindueskarmen, og vi fermenterer, laver kombucha og brygger vandkefir.

Mere info følger…

Dato

28. juli 2019 til 3. august 2019

Du kan få flere praktiske informationer her. 

Pris

Du vælger selv, om du vil bo på skolen eller ude i byen under kurset.

Pris for kurset som kursist (ikke boende): 4.500 kr.

Pris for kurset som boende kursist (i delt to-mandsværelse): 6.000 kr.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage på kurset? Tilmeld dig her.